VI SOM JOBBAR PÅ M&M DANSSKOLA ÄR

Magnus Persson
 

Driver M&M dansskola tillsammans med Maria, som han också startade dansskolan tillsammans med 2006. Magnus satte på sig dansskorna för första gången som 5 åring och började då träna och tävlingsdansa i pardans - latin och standard. Han tävlade både på EM och Nordiska mästerskap med fina resultat ett flertal gånger. 

Redan vid 20 års ålder slutade han tävla och började istället undervisa. Han drev då en dansskola i Gävle, där han kommer ifrån. Idag undervisar Magnus mest i HipHop och dömer på SDOs danstävlingar, där han också är utbildad danslärare. Magnus har haft stora framgångar som tränare för både svenska mästare samt världsmästare.


Magnus träffar du på många klasser på M&M Dansskola.

 

Maria Boström - Fors

 

Maria startade och driver M&M dansskola tillsammans med Magnus. Hon är utbildad danslärare i HipHop och Disco genom SDO samt domare på SDOs danstävlingar. Hon har haft stora framgångar som tränare för både svenska mästare samt världsmästare.

Maria är uppvuxen i Mora och har tränat dans sen 11 års ålder. I början tränade hon mest balett och jazz men på senare dar är det HipHopen som tagit över.
Maria har varit på många workshops bla. i New York. I fem år bodde hon i Stockholm där hon, på elitnivå, tävlingsdansade i Latinamerikansk pardans.


Maria undervisar i Hiphop, Ragga, Jazz och Disco. 

Grazyna Laczynska

Grazyna är utbildad professionell balettdansös. Som 7åring blev hon, i hård konkurrens med andra sökande, antagen till utbildningen vid Statliga Balettskolan i Gdansk, Polen. Skolan tillämpade den s.k "Vaganova modellen" som är den mest krävande utbildningsmodellen i balettvärlden.

Efter lyckade studier började Grazyna jobba som dansös på vid Statliga Operan i Bydgoszcz. Efter ett par år där flyttar hon till Szczecin där hon blir anställd som dansös vid Szczecins Statliga Opera, som då hade en av de bästa balett-trupperna i hela Polen.

Grazyna har under sin aktiva karriär uppträtt i det flesta stora, kända och klassiska baletter. Hon har även, tillsammans med sin trupp, åkt på många turneer till bl.a. Tyskland, Frankrike, Österrike, Danmark m.m.
Idag undervisar hon hos oss i Balett och assisterar i barngrupper.

Amanda Stööp


 

VÅRA GÄSTLÄRARE 

ELIN NISSER

Gästlärare